Szórakozás

Börtönre ítélték Erdei Zsoltot 16 évesen

Erdei Zsolt (Array)
Erdei Zsolt (Array)

Erdei Zsolt 16 évesen úgy megütött egy rátámadó srácot, hogy annak eltört az arccsontja. Az amatőrként olimpiai bronzérmes, profiként félnehéz- és cirkálósúlyban is világbajnok sportoló egy év börtönt kapott, de a végrehajtást két esztendőre felfüggesztették, így a szabadságvesztést megúszta.

“Az iskolai évnyitó napján álltam a buszmegállóban. Nagyon szegények voltunk, nem volt normális cipőm, amit felvehettem volna. Egy több főből álló társaság kigúnyolt, belém kötött. Az egyik srác közel jött hozzám, és beszólogatott. Miután leszálltunk a buszról, meg akart ütni, csakhogy a reflexeim nagyon jók voltak, sikerült kikerülnöm az öklét, majd behúztam neki egyet. Megmerevedett, és eldőlt. Nagyon súlyosan megsérült, minden eltört az arcában, ami csak eltörhetett”

– idézi a Blikk Erdei szavait, aki az Echo Tv Arckép című műsorában mesélt fiatalkori rossz emlékéről.

“Reflexből cselekedtem. Minden szituációban, amikor támadás ér, az az első reakcióm, hogy igyekszem megvédeni magamat. Így volt ez akkor is. A kétezres évek elején egyébként újra találkoztam a sráccal, mindent megbeszéltünk. Szerencsére nem maradt maradandó sérülése, és harag sincs már bennünk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik