Szórakozás

VV8: A Tivy rajongók szerint Krisztián kizárást érdemel

Indulatoktól cseppet sem mentesen zajlott le vasárnap este a Való Világ powered by Big Brother legutóbbi párbaja. A két főszereplő, Tivy és Krisztián hozták a formájukat. Előbbi értelmetlen obégatásával és ugrálásával szította a kedélyeket, míg utóbbi az eredményhirdetés utáni fenyegetésével verte ki a biztosítékot.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Krisztián veréssel fenyegette meg Tivyt, aki veresége után fenékmutogatással reagált, valamint azzal, hogy többször is börtöntölteléknek nevezte ellenfelét. Az indulatokat a műsorvezető, Istenes Bence fékezte meg.

A csalódott rajongók mindezek felett nem tudtak szó nélkül elmenni. Tivy közösségi oldalán arra hívták fel a nézők és az RTL Klub figyelmét, hogy Krisztián szabályt szegett viselkedésével, ami szerintük kizárást érdemelne. Ezt követően arról is beszámoltak, hogy Krisztián családja, barátai és támogatói a stúdióban is fenyegetőztek a Tivy fanokkal.

Tegnap a musorban elo adasban halalos fenyegetest kapott Tivy Krisztiantòl! Kinnt a Valovilag studio elott pedig majdnem nekimentek a hozzatartozok Evelinnek es minosithetetlenul beszeltek vele,mert hogy roma lany es nem a Krisztian melle all…! Termeszetesen a studioban is ment a fenyegetozes vegig,gondolom mindent igy oldanak meg… Voltak a studioban kiskoruak is, akik azota rettegnek a more csaladjatol..!Ha ebbol nem lesz kizaras, akkor barmit meglehet tenni!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik