Szórakozás

Való Világ 8: Megszólalt a folyton szexelő Krisztián anyukája

Az elmúlt hetekben szépen kiteljesedett VV Mici és VV Krisztián kapcsolata. A Való Világ 8 két szereplője az ártatlan flörttől odáig jutottak, hogy már a többiek előtt is gátlástalanul szexelnek, még sosem éltek ennyire nyíltan a testi örömöknek a villában ezelőtt.

Az egyik hét végi párbajozó, Krisztián­ édesanyja, Kati elárulta, mivel fia férfi, így elnéző vele szemben, ám ha nő lenne, gondolkodóba esne.

“Nem nézem meg a szexrészeket. Persze volt, amibe véletlenül belefutottam, meg az interneten is látom, mi történik. Na de milyen dolog lenne az, ha egy anya azt nézné, hogyan szexel a fia? Mi közöm van ahhoz nekem? Mivel férfi, nincs ezzel semmi baj, nem érzem kellemetlennek. Úgy gondolom, hogy Krisztiánnak nem kellene megtartóztatnia magát, ellentétben Micivel. Egy nőnek mindig máshogy kell viselkednie, hiszen más a megítélése. Persze nem ítélek el senkit semmiért, Mici amúgy is szimpatikus nekem. Azonban nem hiszem, hogy a kinti életben a fiam leállt volna egy ilyen nővel, talán észre sem vette volna”

– mondta a Blikknek Krisztián anyukája, aki állítja, senki nem jelezte neki, hogy kellemetlen, amit a fia művel a villában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik