Szórakozás

Szakított az X-Faktor miatt Fejes Szandra

Fejes Szandra úgy érezte, döntenie kell a szerelem és a zene között. Az X-Faktor 12 finalistája közé jutott lány most csak a zenére és a műsorra szeretne összpontosítani, ezért úgy döntött, hogy a karrierje érdekében feláldozza bimbózó kapcsolatát a Svédországban élő kedvesével.

“Norbi nagyon kedves és szimpatikus férfi, ám jelenleg nem férne bele az életembe, szinte semmi szabadidőm nincs, ami van, azt pedig nem szeretném most egy kapcsolatra feláldozni. Kénytelen voltam döntést hozni, hiszen a zene az életem, és most a legfontosabb számomra a karrierépítés, amit ezzel a műsorral tökéletesen megalapozhatok. Mindenem a zene, így most sok mindent félre kellett tennem, hogy megvalósítsam az álmaimat, ezért jelentkeztem az X-Faktorba”

– magyarázta a Blikknek Szandra, aki bízik abban, hogy a jelenleg rendkívül feszített tempójú napjainak meglesz a gyümölcse.

Szandrához hasonlóan egy másik x-faktoros, Mata Ricsi párkapcsolata is a tehetségkutató miatt ért véget. Igaz, a fiú nem önszántából lett szingli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik