Szórakozás

Kiderült, ki lett idén A Konyhafőnök győztese

Véget ért A Konyhafőnök negyedik évada, amelynek fináléjában mindkét döntős versenyzőnek a saját háromfogásos menüsorát kellett elkészítenie, de ehhez a középdöntősök közül választhattak maguknak segítőket. Németh Ádám Ákost és Vári Dávidot választotta, és ők lettek a piros csapat, míg  Wirgha Márk Krisztivel és Rolanddal alakította meg a kék csapatot.

Miközben Márk a csapatával dolgozott, 10 perccel a tálalás előtt egy kis tüzet is sikerült előidéznie az RTL Klub stúdiójában. Kigyulladt ugyanis a papír a hús alatt a sütőben, de Roland szerencsére észrevette, és azonnal próbálta a tüzet eloltani.

Ádám nagy kihívásnak érezte, hogy három étellel kellett foglalkoznia egyszerre, de igyekezett nem ráfeszülni a feladatra. Nagyon szeretett volna nyerni, ezért vidáman, szívből tervezett főzni az utolsó napon. Jól is irányította a csapatát, próbált mindenkinek testhezálló feladatokat kiosztani, kisebb-nagyobb zökkenők persze az ő munkájuk során is akadtak.

De ez semmit sem számított a végeredménynél, ami szerint pedig töltött fürjtojást, galambmellet és barna sörös tiramisut is tartalmazó menüjévelNémeth Ádám nyerte a versenyt, és így ő lett 2016 Konyhafőnöke

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik