Szórakozás

X-Faktor: Tóth Gabit megviselte az első adás

Múlt héten az X-Faktor első élő show-jában egyszerre két versenyző esett ki, köztük a legtöbbet kritizált énekes, Balogh Eszter. Tóth Gabi a legtapasztaltabb a mentorok közül, de őt is próbára tette a helyzet.

“Megviselt, hogy már rögtön az első héten ketten távoztak az X-Faktorból. Annak viszont örültem, hogy egyenes ágon tovább jutott mindhárom versenyzőm, igyekszünk a csajokkal minél tovább eljutni az élő showkban. Szerintem ők az egyik legerősebb karakterek a mezőnyben”

– mondta a 24.hu-nak az élete első komoly színházi szerepére készülő Gabi, akinek most éjjele-nappala az RTL Klub tehetségkutatójáról szól.

“Igyekszünk rendesen készülni, minden nap 5-6 órát töltünk együtt a csajokkal, hogy kigyakoroljuk a dalokat. Emellett még legalább ennyi időt töltök naponta az X-Faktoros teendőkkel. Ez az időszak ilyen, nagyon fáradt vagyok, de ez egy jó fáradtság, amikor az ember úgy érzi, hogy érdemes csinálni. Örülnék, ha harmadjára is női versenyző nyerne, én mindent megteszek ezért, bízom benne, hogy meg tudjuk csinálni a csajokkal!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik