Szórakozás

Szexi fotók készültek az 58 éves Nyertes Zsuzsáról

A szőke naiva szerepében megszokott színésznő a Story magazin legfrissebb számában mutatta meg magát fehérneműben, a lapnak adott interjúban pedig azt is elárulta, nem volt még szüksége plasztikai sebészre, hiszen alakja 25 éve szinte semmit nem változott.

“A ruhatáramban 25 éves holmik is vannak, amelyeket ma is szívesen viselek. A méretem nem változott, egyedül melltartóból kell nagyobb. (…) Még a rajongók is hitetlenkedve fogadják, hogy egyetlen szépészeti műtétem sem volt. Pedig tényleg nem volt. Talán bele is vágtam volna fiatalkoromban, mert kicsinek találtam a mellemet, de akkoriban nem volt rá pénzem. Érdekes, 35 voltam, amikor magától megoldódott a problémám, szülés után ugyanis megnőttek a melleim” – mondta el Nyertes Zsuzsa, aki elárulta azt is, arról, hogy 58 évesen – ahogy mondja, “nagymamakorban” – belevágjon-e egy fehérneműs fotózásba, felnőtt lánya véleményét is kikérte.

“Az anyaszerep neked még csak itthon áll jól” – mondta a színésznő lánya, aki így engedélyt adott édesanyjának a szexi képek elkészültéhez, melyeket az e heti Storyban lehet megnézegetni.

Story
Story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik