Szórakozás

Pumped Gabó kiborult, amiért nőverőnek hiszik

Alig egy hete, hogy Pumped Gabó barátnője, Ági kiírta a közösségi oldalán, hogy kórházba került, miután összevitatkozott párjával. Mindezek után a hirtelencelebet egy csapásra nőverőnek kiáltották ki. A valóság azonban korántsem ilyen súlyos. Később Ági is szépítette a dolgot, most pedig kamera elé álltak, hogy részletesen elmeséljék mi történt.

Kiderült, hogy a féltékenységi vita során Ági annyira bepöccent, hogy nekiment Gabónak, aki lefogta a lányt, de amikor kiszabadult, akkor véletlenül saját magát vágta orrba. Mivel Ági orrát többször is műtötték, ezért nagyon érzékeny, így jobbnak látta, ha orvoshoz fordul vele.

Sosem volt arra példa, hogy én megüssek egy nőt, úgyhogy nekem ezzel van a legfőbb bajom. Nem akarom, hogy az emberek engem így könyveljenek el

– panaszolta a 20 éves srác, aki már egy ügyvéddel is beszélt arról, hogy milyen jogi lehetőségei vannak az őt befeketítő újságokkal szemben.

Az eset óta újra szent a béke a Nyerő páros korábbi szereplői között, Ági pedig kihangsúlyozta, hogy Gabó soha nem bántotta.

Ha engem tényleg megvert volna a Gábor, akkor egyrészt már feljelentettem volna, nem beszélnénk így, ahogy beszélünk most egymással. Egyértelműen ki írtam volna a facebookra, hogy milyen rossz ember lenne, hogyha ezt tette volna velem. Úgyhogy abszolút megcáfolom ezt az egészet.

Olvasói sztorik