Szórakozás

Így segíthetsz boldoggá tenni nők millióit

A Fin névre hallgató vibrátor lehet az első olyan szexjáték, amire a pénzt a Kickstarteren gyűjtik össze. A Kickstarter egy online közösségi finanszírozó oldal, amelyen különböző komoly és teljesen agyament projekteket lehet pénzelni. Csodával határos módon az oldalon eddig még nem nagyon jelentek meg szexuális tartalmú tervek, a Kickstarter emberei direkt figyeltek rá, hogy olyan projektek ne menjenek át a rostán, amelyek árhatnak a hírnevüknek vagy esetleg sérthetik mások érzékenységét.

Ennek azonban most vége.

Mármint annak, hogy nincs finanszírozható szexjáték, mivel itt a Dame nevű projekt, akik egészen újragondolták a vibrátor műfajt. A tervezők a bizarr, világító, rezgő, remegő, hatalmas eszközök helyett megalkottak egy kicsi, mondhatni elegáns, sőt már szépnek mondható tárgyat, a Fin-t.

Kép: Konbini/FIN
Kép: Konbini/Fin

A Fin lényege, hogy a többi vibrátorral ellentétben tökéletesen illeszkedik az ujjakra, így sokkal biztosabb fogása, a használók kezébe sokkal stabilabban simul bele. Az Alexandra Fine és Janet Lieberman által életrehívott Fin projekthez készült egy népszerűsítő videó is.

A készítők szerint a Fin sokkal személyesebb, intimebb tárgy, mint a legtöbb vibrátor a piacon, valamint az aktív ujjhasználat miatt a rezgése is sokkal természetesebben hat, mintha nem is egy szexuális segédeszközt használna az ember. A projektről a Motherboard blog megkérdezte magát a Kickstartert is, akik eddig látványosan elzárkóztak minden hasonló kezdeményezéstől. A megkersésre maga Justin Kazmark, a közösséfi finanszírozó oldal alelnöke válaszolt:

A Dame valami újat és innovatívat csinál, mi pedig minden hasonló kezdeményezést szívesen látunk a Kickstarternél, és aki a jövőben hasonló színvonalon hoz nekünk projekteket, azt is támogatni fogjuk.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik