Szórakozás

Balázs Fecónak rengeteg gyógyszert kell szednie, de már jobban van

A 65 éves zenészt az elmúlt évben kétszer is megműtötték szívproblémái miatt, ezért már lassan fél éve, hogy nem láthatta színpadon a közönség. Mindez azonban nem csak a rajongóknak volt rossz, Balázs Fecó is nehezen viselte az ágynyugalmat, de be kellett látnia, hogy vissza kell vennie a tempóból, ha  el akarja kerülni a nagyobb bajt. A pihenés és az idő azonban meghozta az eredményt és az orvosa is rábólintott a fellépésekre.

Az elmúlt fél évben komoly beavatkozásokon estem át. Először szívritmuszavar miatt kellett műtőasztalra feküdnöm, majd koszorúér-operációm volt. Első körben három hónapot kellett pihennem, aztán rosszabbul lettem, előjött a szívritmuszavarom, és újabb három hónap várt rám otthon. De összeszedtem magam, jól vagyok a bő­römben, főleg, mivel színpadra állhatok! Stuttgartban már adtam a minap egy templomkoncertet. Repülővel mentem, és olyan jól bírtam, mintha mi sem történt volna! Úgy érzem, kezdek visszatérni!

– mesélte a Borsnak Balázs Fecó, aki azt is hozzátette, hogy orvosi utasításra, ezentúl is korlátozza koncertjei számát. Havonta csak három fellépést vállal.

A zenész tehát egyre jobban van, de rendszeresen járnia kell vizsgálatokra és gyógyszereit sem hagyhatja el.

Rengeteg gyógyszert szedek, reggel ötöt, este kicsit többet, de jól vagyok, és ez a lényeg! Bizonyos időközönként át kell esnem vizsgálatokon, de ez ilyen beavatkozások után természetes dolog. Már nem nézek ki rosszul! Visszaszedtem négy kilót! Még 2-3 kiló kell rám, és tényleg jó formában leszek!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik