Szórakozás

Károly herceg kiverte a biztosítékot a Közel-Keleten

Károly herceg (Array)
Károly herceg (Array)

A brit hercegi pár, Károly herceg és Kamilla hercegnő a Közel-Keleten járt. A hercegi pár a vallási tolerancia jegyében utazott most először Ománba, majd onnan Abu-Dzabiba. Ott pedig a Zaved Sheik elnevezésű nagy mecsetben iszlám vallási vezetőkkel, római- és görögkatolikus papokkal találkozott. Sőt, egy kórházat is meglátogattak.

Károly herceg szívélyesen beszélgetett később Abdullah Bin Zayed miniszterrel, természetesen néhány viccet is megosztott vele, körbesétálta Kamillával a mecsetet, de egy dologra nem volt hajlandó. Nem vette le a cipőjét. A hercegnő a mecsetbe lépés pillanatától kezdve mezítláb sétált végig a márványpadlón. Károly, bár fekete zoknit viselt, amit ugye nem kellett volna rejtegetnie, de mégis ragaszkodott a cipőjéhez. Wales hercegét sokan elmarasztalták, amiért nem vált meg lábbelijétől a szent helyen.

A hercegi pár másik vicces jelenete egy ünnepi táncon esett meg Ománban. Jobb kezével egy kardot rázott a magasban, míg hevesen táncolt az ünneplő tömegben – írja a people.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik