Szórakozás

X-Faktor Eszter: Nem leszek öngyilkos, amiért kiestem

Szombat este elkezdődött az X-Faktor első élő showja, amelytől azonnal két indulónak is búczúznia kellett. A mentorok döntése alapján a Jaggers távozott, a nézőktől pedig Balogh Eszter kapta a legkevesebb szavazatot. Pedig a mentorok szerint hibátlan volt az előadása, a szavazók azonban nem szimpatizáltak a személyével és az előéletével.

Eszter volt az, aki a táborban a székes feladatnál összeomlott, amikor Gáspár Laci az utolsó pillanatban állította fel. Ez történt vele ugyanis néhány évvel ezelőtt is, amikor legutóbb megpróbálkozott a tehetségkutatóval. Szülei ekkor a mentorra támadtak, hogy ne tegye ezt a lányukkal, mert tönkreteszi az életét és öngyilkos lesz. Ezután Laci meggondolta magát és Eszter helyett valaki mást küldött haza. Mindez úgy tűnik elég volt, hogy a nézők számára ellenszenves legyen.

Azzal nehéz szembesülni, hogy ez emberek ennyire nem szerettek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet engem utálni. Sok bíztatást kaptam, jó volt azt hallani a szakmai emberektől, hogy tényleg jó vagyok. A hozzá nem értő emberek pedig lefikáznak. Hát kit érdekel igazából? Mindig az számít, amit a szakmai emberek mondanak

– nyilatkozta Eszter sírva, a kiesése után.

Kicsit izgultam, de biztos voltam a dolgomban, mert jó produkciót nyújtottam és mindent beleadtam. Örülök, hogy eddig eljutottam. Persze nehéz, hogy nem szerettek volna látni a következő műsorban, de ettől még nem áll meg az élet, nem leszek öngyilkos. Folytatom az énkelést és remélem, hogy kapok majd felkéréseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik