Szórakozás

Iszak Eszter száját a részeg Lakatos Márk irányította

A Comet háziasszonyának, Iszak Esztinek nagy vágya teljesült: színészként részt vehetett egy filmforgatáson, ugyanis szerepet kapott a Comedy Central új saját gyártású sorozatában, a Tömény történelemben. A sorozat lényege, hogy hazai hírességek tekintélyes mennyiségű alkohol hatására elmesélik történelmünk legemlékezetesebb eseményeit, amelyek az elfogyasztott szeszesitalokkal arányosan végül csak nyomokban hasonlítanak az iskolában tanultakra. Az alkoholgőzös látomásokkal tarkított históriákat viszont színjózan színészeknek kell előadni, méghozzá úgy, hogy az erősen ittas celebek monológjait szóról szóra eltátogják.

A produkció következő, hétfőn 22.00-tól látható epizódjában a Hősökből ismert Eckü, illetve Lakatos Márk néz a pohár fenekére. A spicces stylist Mária Terézia lányának utódnemzésre tett kísérleteinek történetét értelmezte újra, miközben parókában és fűzőben pózoló udvarhölggyé változtatta Iszak Esztit.

Teljesen korhű volt a kosztümöm, a fűzőtől egészen a rizsporos parókáig minden illett a korszakhoz. Mint kiderült, az utóbbi nem a legkényelmesebb viselet. De ami mindennél jobban tetszett, hogy kipróbálhattam a fejvakarót, amivel a korabeli hölgyek a paróka alatt viszkető fejbőrüket vakargatták. Sohasem csináltam még olyat, hogy ‘szájszinkronizálva’ kelljen eljátszanom, amit mások mondanak. Nagyon vicces volt a forgatás

– mondta a szőke celeb.

Galéria
Fotó: Comedy Central

Ajánlott videó

Olvasói sztorik