Szórakozás

X-Faktor: nincs semmi pénze, állásinterjúkra jár a verekedésért kizárt Petics Kristóf

Még el sem indultak az X-Faktor élő adásai, máris megvan a műsor legnagyobb botránya, ugyanis néhány nappal ezelőtt kizárták a versenyből az egyik játékost, Petics Kristófot. A 19 éves újfehértói srác durván megvert egy idegen férfit, amiért rendőrök vitték el. A kizárás oka volt az is, hogy Kristóf állítólag a többi énekest is rendszeresen zavarta a viselkedésével. Mindezt Kristóf sem tagadja, de szerinte a magánéletének semmi köze a versenyhez.

“A szobatársaim egyszer azon akadtak ki nagyon, hogy hajnal hatkor pucéran kerestem a gatyámat. Aztán olyan is előfordult, hogy egy kis bulival akartam felvidítani őket, de pont az ellenkezőjét sikerült elérnem. Megértem, hogy nehezen vagyok tolerálható civilben, de én is nehezen viseltem, hogy idegenekkel zártak össze, és mindenhová kamerák követtek. Az X-Faktor szerkesztőinek helyében nem zártam volna ki magamat, mert a műsor nem a magánéletről, hanem az éneklésről szól”

– mondta a 24.hu-nak Petics Kristóf, akit nem izgat túlzottan a versenyből való kizárása.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“A következmények miatt bánom az egészet, az illetőnek kijárt, amit kapott. Abból a szempontból zavar a kiesésem, hogy így nehezebb lesz elérnem a zenei céljaimat. A családomat viszont sokkal rosszabbul érintette ez az egész, ők nagyon szomorúak, teljesen összetörtek. Csak az jelentene számukra vigaszt, ha lenne egy másik biztos pont az életemben. Ezzel párhuzamosan én is függetlenedni szeretnék. Éppen munkát keresek, mert nincs semmi pénzem, édesapám támogatásából élek. Ma voltam az első állásinterjún, ha lehet, színész szeretnék lenni, de bármi mást is elvállalnék, aminek egy kicsit köze van a művészetekhez.”

Az X-Faktorból kizárt srác egyébként addig sem tétlenkedik, amíg nem talál állást: éppen könyvet ír, s kiadót keres a már meglévő köteteinek.

“Már elkészült három könyvem, most írom a negyediket. Korábban sok verset, drámát, komédiát írtam a gimiről, a bezártságból való kiszabadulásról. Ezek szépen vannak illusztrálva, nagyon büszke vagyok rájuk, már csak kiadásra várnak. Az új könyvem pedig az idei évemről szól, benne lesznek az X-Faktor idején engem ért impulzusok is, ez még nem készült el”

– tette hozzá Petics Kristóf, aki egyébként a műsor előtt aktmodell volt.

“Egy művészeti iskola érdekes testű fiút keresett aktmodellnek. Örömmel vállaltam ezt a feladatot, legyezgette a hiúságomat, hogy sok művész dolgozott a papíron való megörökítésemen. A végére azonban már nagyon fárasztó lett a dolog, a hat-hét órán való egy pozícióban ülés megterhelte a gerincemet, ezért felmondtam. Ennél már csak jobb meló jöhet.”

Az X-Faktor szombati első élő show-ját egyébként Kristóf kizárása ellenére 12 énekes kezdi majd. Helyére egyre valószínűbb, hogy Mata Ricsi kerülhet majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik