Szórakozás

Susan Sarandon: Nem a vaginámmal szavazok

Susan Sarandon (susan sarandon, )
Susan Sarandon (susan sarandon, )

Tetőfokára ért az elnökválasztási cirkusz az Egyesült Államokban, és a celebek is gazdagon kiveszik a részüket a kampányból. Kilóg a sorból Susan Sarandon, aki óriási Bernie Sanders-rajongó, és miután őt Hillary Clinton kiütötte a nyeregből, közölte, hogy inkább szavaz Donald Trumpra, mint rá. Ezt persze azért senki nem vette komolyan (mármint azt, hogy Sarandon tényleg szavazna Trumpra), de úgy látszik, elveihez azért hű maradt.

A 70 éves színésznő a BBC Newsnight című műsorában beszélt arról, hogy miért nem hajlandó továbbra sem Clintonra szavazni, és miért támogatja a kis Zöld Párt jelöltjét, Jill Steint. A házigazda, Evan Davis azzal nyomasztotta Sarandont, hogy nőként mégis miért nem az esélyes női jelöltre szavaz, mire

a színésznő közölte, hogy nem a vaginájával szavaz,

hanem józas megfontolások alapján.

“A megfelelő nőt akarom.(…) Ez nagyobb dolog ennél. Nem akarom arra vesztegetni az időmet, hogy Trumpról és Hillaryről beszélgessünk, mert nem ezért vagyok itt. Többről szól ez az egész, mint hogy ki nyeri az elnökválasztást.”

Susan Sarandon Jill Stein oldalán foglalta össze 11 pontban, hogy miért nem szavaz Clintonra, ezek között megemlíti, hogy a demokrata jelölt nem támogatja a 15 dolláros minimálbért, sem a marihuána legalizálását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik