Szórakozás

Saját műsort kap Hajós András

A Sztárban sztár zsűritagjaként már csak két hétig láthatják a nézők Hajós Andrást, de újabb képernyős szerepléséig nem kell megvárni a jövő évi szezont. A zenész ugyanis saját műsort kap a TV2-től, ami ráadásul az ő elképzelései alapján született meg. Annak ellenére, hogy Hajós korábbi műsorai és próbálkozásai sorra buktak meg, nagyon hisz benne, hogy a Dalfutárral sikereket érhet el.

A műsor a zenéről szól, ami a szívügyem, illetve olyan zenészekről, akiket műfajtól, ismertségtől függetlenül tehetségesnek tartok. Különleges játékot találtam ki, amelyben ezeket egyesíthetem. A szereplőknek kihívás és erőpróba, nekünk csodalesés. Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés

– kezdte a Blikknek Hajós.

A Dalfutárban azt mutatom meg a nézőknek, hogy mi történik azelőtt, hogy egy dal az internetre vagy a rádióba kerül. A sok közül az első saját formátumötletem, ami képernyőre kerül. Ebben az értelemben a Dalfutár életem első saját műsora. Hiába van szezonja most a zenei műsoroknak, a tehetségkutatók értelemszerűen elsősorban az előadóval és kevésbé a dallal foglalkoznak. Pedig szerintem szórakoztatóan tálalva a dalszerzés is érdekes lehet. Szórakoztatás és értékközvetítés, mindig is a helyes arányt kerestem. Érzem, most eltaláltam. Hiszek abban, hogy a Dalfutár sem értelmiségi rétegműsor, sem alpári szórakoztatás nem lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik