Szórakozás

Bebe bejelentette, hogy 8 év után válik

Bebe (bebe)
Bebe (bebe)

“Hosszas vívódás után feleségemmel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy a nyolc éve tartó kapcsolatunkat – amelyből négy évet férj és feleségként éltünk le -, lezárjuk és a jövőben külön utakon megyünk tovább. A döntésünk teljes egyetértésben született, ennek köszönhető, hogy kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul. Közöttünk és családjaink között a hosszú és tartalmas évek alatt kialakult erős köteléket a jövőben is szeretnénk megőrizni, ezért kérjük, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletünket, amelynek részleteiről a továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni”

– jelentette be válását sajtóközleményben Bebe. 

A Back II Black egykori énekese a hétvégén már elköltözött feleségével közös otthonukból, két kutyájukat is magával vitte. Bebe a kapcsolat vége ellenére jó kapcsolatot ápol Katával.

“Azóta is minden nap beszéltünk, hiszen vannak közös dolgaink, ráadásul mindenben számíthatunk egymásra. Most, hogy egyedül vagyok, rengeteget gondolkodom, jó döntést hoztam-e, illetve hogyan tovább, mit kezdjek az életemmel. Hazudnék, ha azt mondanám, végleges a szakításunk. Nem látok a jövőbe, szeretem Katát, ő is engem, de a hétköznapok nem működtek”

– mondta a Blikknek Bebe, aki hozzátette: jó pár hónapig szinte csak arról szóltak a napjaik, hogy átbeszéljék, menthető-e a házasságuk, de arra jutottak, hogy nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik