Szórakozás

X-Faktor: Mata Ricsit követelik a nézők a kirúgott Kristóf helyére

A hétvégén összeállt az X-Faktor idei évadának döntős mezőnye. A mentorházas produkciók után azonban nem várt fordulat következett. Puskás Peti csapatának különc énkese, Petics Kristóf verekedésbe keveredett, amit az RTL Klub már nem nézhetett tovább tétlenül, így kizárták a versenyből, még az élő adások kezdete előtt.

A nézők pedig azóta kampányt indítottak Mata Ricsiért. A kommentelők szerint, már alapvetően az hiba volt, hogy a két éve még az Ének iskolájában szereplő 15 éves fiút nem választotta ki Puskás Peti, így azt szeretnék, ha most mégis bekerülne a döntősök közé.

A mentor döntésével egyébként nem csak a nézők nem értettek egyet. Istenes Bence például azzal vigasztalta Ricsit a kiesése után, hogy ő nem engedte volna haza, sőt elárulta, hogy korábban igyekezett is meggyőzni Puskást.

Én nagyon sajnálom, én vittelek volna magammal az élő showba és egyébként mondtam is Petinek, de komolyan. A táborban nagyon meghatott, ahogy énekeltél, teljesen kirázott a hideg.

Peti öccsének, Daninak, aki mentorsegédként hallgatta végig a produkciókat, szintén tetszett Ricsi.

Baromi jól énekelt, egy egyéniség a színpadon. Feljött, motyogott kettőt és aztán olyat énekelt, hogy leszakadt a fejem.

Mata Ricsi egyébként korábban mentorát is meggyőzte. A válogatón a zsűri és a közönség állva tapsolt neki, a táborban pedig Puskás Peti megkönnyezte, amikor saját dalát hallotta a fiatal énekestől. Sokan éppen ezért nem értik, hogy miért nem volt helye a tehetségnek a döntőben.

  • “Imádlak Peti de rosszul döntöttél!!!!!!! Ricsit akarjuk!!!! “
  • “Ricsi egy egész ország kedvence. Gyönyörű a hangja , éneke az ember szívéig hatol. Óriási hiba volt kihagyni. Sokan csak miatta nézték a műsort.”
  • “Kidobtad Ricsit, a 2016-os győztest…”

Nem csak a kommentelők voltak csalódottak Ricsi kiejtése után. Kállay-Saunders András a közösségi oldalán osztotta meg mit érez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik