Szórakozás

X-Faktor: Gáspár Laci és ByeAlex már döntött a továbbjutókról

Szombat este Gáspár Laci mentorházában megkezdődött a sorsfordító döntések sora: kiderült, kik juthatnak be a 25 év felettiek kategóriájában a 2016-os X-Faktor élő showjába. A mentornak Caramel segített meghozni a döntést, ami egyáltalán nem volt egy egyszerű feladat.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Sárosi Anita Anisszának már a válogatón és a táborban is állva tapsoltak a mentorok, az élő show-ba jutás küszöbén azonban cserbenhagyta őt a hangja. Horváth Nikolett Colette utolsó esélyét látta az X-Faktorban arra, hogy énekesnő legyen, Brantner László pedig óriási szívvel énekelt, az élő show-ba azonban most nem sikerült bejutniuk.

Fejes Szandra profizmusa, Balogh Eszter küzdeni akarása és Ónodi János különleges hangszíne azonban egyértelműen meggyőzte Gáspár Lacit és Caramelt is, így a 25 év felettiek kategóriájában ők állhatnak majd színpadra jövő hét szombaton az X-Faktor első élő show-jában.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A zenekarok kategóriájában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője segített a döntésben ByeAlexnek.

Az Atomic Playboyz egészen új zenei oldalát mutatta meg, a The Wedding At The Slaughterhouse tagjai pedig ugyanolyan profizmussal álltak a feladathoz, mint az eddigi produkcióik során. ByeAlex legnagyobb meglepetésére a Dynamite Dudes nagybőgöse, Szilágyi Misi nemcsak begipszelt lábbal, hanem új zenésztárssal érkezett a mentorházba, és bár ez a felállás sem volt ByeAlex ellenére, az élő show-ba nekik sem sikerült bejutniuk.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Lábas Viki három zenekar produkcióját hallgatva lett lúdbőrös, akik végül be is jutottak az élő show-ba: a Ham Ko Ham, a Soulbreakers és a The Crossroads. Ez utóbbi banda azonban mentorukra hallgatva megváltoztatta a nevét, így az élő showban már Jaggers-ként lépnek majd színpadra.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Vasárnap este a fiúk és a lányok kategóriáján lesz a sor. Tóth Gabi Lotfi Begi segítségével dönti el, melyik három lány énekelhet legközelebb már élőben a közönségnek, Puskás Peti pedig öccsével, Danival választja ki azt a három fiút, akik továbbjutnak majd az élő show-ba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik