Szórakozás

Tvrtko csak két fiával költözött Washingtonba

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vujity Tvrtko egy ideje már az Egyesült Államokban él, a Blikk interjújából azonban most kiderült, nem a teljes család tartott vele Washingtonba, ahol alapos megfontolás után telepedett le.

“Sok minden volt a kalapban. Például elmentünk egy csendes-óceáni szigetre Gyöngyivel iskolát nézni. Szóba került Miami, hiszen oda jártam egyetemre, és hívott a volt tanárom. A fiaim­ pedig ide, Washingtonba, mostani lakásunktól 20 percre jártak óvodába 10 éve, és azóta is megmaradtak a barátaink, tartjuk velük a kapcsolatot. A gyerekek kitörő lelkesedéssel fogadták ezt a lehetőséget, hiszen sok történet köti őket ide.

A feleségem, aki egész életében mindent megtett azért, hogy kiváló kosárlabdaedző legyen, talált egy fantasztikus ösztöndíj-lehetőséget Nagy-Britanniában négy nagyon tehetséges magyar kislánynak. Emellett pedig – mivel munkáját külföldről is figyelték – megkeresték egy állással. Gyöngyi nagyon szorosan kötődik tanítványaihoz, így amikor ez a két lehetőség jött, egyértelmű volt, hogy először is, nem hagyja egyedül a lányokat, és másodszor, elfogadja az ajánlatot.

Így ő most a brit ligában dolgozik edzőként. Bendegúz még kicsi, így ő vele költözött. Mi hárman pedig kaptunk egy mandátumot a feleségemtől, hogy körbeutazhatjuk a világot. A fiúkkal nagyon hasznosan fogjuk ezt az időt tölteni, megkeressük, hogy hol van a világon az a hely, ahol a legtöbb hasznos dolgot tehetjük együtt”

mondta el a tévés, aki elárulta azt is, miért érezték jó döntésnek, hogy kettészakítják egy időre a családot.

“Azért, mert az iskolás fiaimnak itt sokkal több lehetőségük van. Családi döntés, egységesen, amely során a gyermekeink érdekeit tartottuk szem előtt. Szeretnénk világot látott, segítőkész, nyelveket beszélő, nagyszerű magyar embereket nevelni ezekből a srácokból. Éppen ezért Haiti mellett az úti célok között szerepel Alaszka, Afrikában Botswana, Uganda és Gambia, valamint lesz még meglepetéshelyszín is” – magyarázta Tvrtko, aki elmondta azt is, indulás előtt vásároltak egy házat Magyarországon, ahol egyszer majd közösen élni fognak, és új otthonuk nappaliját is egy magyar zászló díszíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik