Szórakozás

Star Academy: Balog Brigi és Kelemen Laci búcsúzott

Igazi Halloween-hangulatban nyitották meg a show-t a TV2 tehetségkutatójában, ahol ezúttal nemcsak Pásztor Anna hozta megszokott extravagáns formáját, hanem Király Viktor sem éppen hétköznapi öltözetben, konkrétan Supermannek öltözve érkezett a színpadra. Ördög Nóra és stylistja is ismét újítottak, ezúttal a műsorvezető egy olyan mályvaszínű estélyit kapott, aminek pántjait minden reklámszünetben máshogy tekergették át, ezzel újabb és újabb ruha illúzióját keltve.

A produkciók ezúttal több körben érkeztek, az első etapban duetteket adtak elő a versenyzők. Illés Adrián és Gór-Nagy Erika a Jazz+Az Ma jól vagyok című slágerét énekelte némiképp hamiskásan, de a zsűrinek ennek ellenére is tetszett a produkció. Balog Brigi és Kertész Iván rettentő erőltetett kisfilmjük után a Crystal Sose múljon el című dalát adta elő, amelynek értékelésénél Pásztor Anna igencsak degradálóan nyilatkozott az egykori együttes komplett munkásságáról is.

Az akadémia szerelmespárja, Pádár Alexandra és Kelemen Laci Sonny és Cher I Got You Babe című gigaslágerével állt színpadra, és mindenki azt állapította meg, hogy Alexa határozottan jót tett éneklésben egyébként nem annyira erős párjának.

Szőcs Reni és Hegyi Dávid a Grease-ből énekelte el a Summer Nights című slágert, amire Király Viktor meg is jegyezte, hogy bár nem látta még színházban, de az énekes-jelöltek főszereplésével még akár meg is nézné; mindezt úgy, hogy mellette a darab főszereplője, Vastag Csaba ült.

A reklámszünetben szavazni lehetett arra, hogy a duettek estjén a műsorvezetők melyik híres párosra hasonlítanak leginkább. Végül Vágási Jutka és Feri, Kudlik Juli és Antal Imre, John Lennon és Yoko Ono ellenében Samantha és Jockey Ewingként tért vissza Ördög Nóra és Majka, kimaxolva ezzel a műsor humorfaktorát. Ja, nem.

Haladjunk is inkább az egyéni produkciók felé. A második kört Illés Adrián kezdte, akinek Bereczki Zoltán segített a felkészülésben, mivel a Star Academy csajozógépe a Rómeó és Júliából a Lehetsz királyt énekelte és ugrálta el, és még levegőt is kapott közben.

Kelemen Lacinak aztán nem jött össze ennyire a Hooligans dala. Sőt, leginkább sehogy se jött össze, jól le is pontozta a zsűri, amit ez esetben nehéz is lenne hibaként felróni nekik. Pádár Alexa következett, aki persze Tina Turner Proud Maryjével is simán elboldogult, főleg miután a felkészülésben a dal korábbi tehetségkutatós előadói – Juhos Zsófi, Szíj Melinda, Singh Viki és Tolvai Reni – segítették.

Hegyi Dávid hatalmasat énekelt, pedig Jennifer Hudson dala nem kis kihívást jelentett. De simán megugrotta, amit Gór-Nagy Erikáról már nem lehet egyértelműen elmondani. A kisfilmjében a Szex és New Yorkot megidéző, Vastag Csabából Mr. Biget kreáló színésznövendék ugyanis Alicia Keys Empire State Of Mind című slágerét énekelte, kisebb-nagyobb sikerrel.

Kertész Iván Oláh Gergő dalával állt színpadra, persze csak miután kiselőadást tartott a többieknek Cibakháza nevezetességeiről. Gyorsan menjünk is tovább. Balog Brigi menyasszonyi ruhában adta elő a Say a Little Prayert, Szőcs Reni pedig Alexandra Burke Silence című dalát énekelte el nagyon jól. És ezzel az egyéni produkcióknak is a végére értünk, az összesítés után pedig az is kiderült, hogy az est pontszámai alapján Balog Brigi és Kelemen Laci áll legközelebb a kieséshez.

Egy közös produkció és egy újabb szavazás után aztán kiderült, hogy a helyzet nem változott, és a versenyből ezúttal valóban Balog Briginek és Kelemen Lacinak kellett távoznia. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik