Szórakozás

Kiderült, hogy kik lesznek az idei X-Faktor mentorsegédei

Hétvégén a mentorok házában fog eldőlni, kik lesznek azok a szerencsések, akik majd az X-Faktor első élő show-jában is megmutathatják magukat. Az RTL Klub tehetségkutatójában mint mindig, most is segítséget kapnak a versenyzők kiválasztásához a mentorok, és bár eddig nagy volt a titokzatoskodás, a csatorna pénteken bejelentette a segédek névsorát.

Tóth Gabinak Lotfi Begi segít kiválogatni a legjobbakat, ByeAlex Lábas Vikit, a Margaret Island énekesnőjét kapta társául, Gáspár Laci oldalán Caramel ül majd, Puskás Petinek pe­dig az öccse, Dani ad tanácso­kat.

A Bors megszólaltatta az X-Faktor új mentorsegédjei közül talán a legnagyobb meglepetést okozó Caramelt, aki egy év különbséggel ugyan, de ugyanott tűnt fel bő tíz évvel ezelőtt mint Gáspár Laci. A két zenész a Mega­sztár óta párhuzamosan építi karrierjét, most viszont az X-Faktor összehozta őket. Mint kiderült, bár nem dolgoztak együtt az elmúlt években, ahhoz, hogy Caramelből ma az egyik legsikeresebb férfi előadó lehetett Magyarországon, Lacinak is köze van. Caramel ugyanis annak idején demo CD-ket gyártott, már saját dalaival. Egy koncertjén oda is adott egyet Lacinak, hogy véleményezze, s segítsen neki eldönteni, vajon érdemes-e neki is elindulnia a tehetségkutatóban.

“Nem az volt a célom a CD átadásával, hogy Laci segítse a karrieremet, de az tény, hogy az ő sikeres szereplése erősített meg abban, hogy jelentkezzek a műsorba, ahol énekeltünk is együtt egy duettet. Azóta persze kiderült, hogy nagyon mások vagyunk, Laci a pörgősebb, funkysabb zenét szereti, a temperamentuma is más. Különböző zenét is játszunk, más az üzenet, érzelmi töltet, de kifejezetten örülök neki, hogy jóban lettünk. Az elmúlt 10–12 évben gyakorlatilag nem is beszéltünk, viszont kellemes meglepetés volt, amit az X-Faktorban láttam belőle. Ahogy a mentoráltjainak, neki is jót tett ez a műsor, a zsűrizéssel járó felelősség, és bízom benne, hogy az ő csapatában lesz az idei év győztese”

– mondta a lapnak Caramel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik