Szórakozás

X-Faktor: Nagy a titokzatoskodás a mentorsegédek körül

Hétvégén a mentorok házában fog eldőlni, kik lesznek azok a szerencsések, akik majd az első élő show-ban is megmutathatják magukat. Az RTL Klub tehetségkutatójában mint mindig, most is segítséget kapnak a versenyzők kiválasztásához a mentorok, de hogy kik ülnek majd mellettük a nagy döntésnél, ezt még csak találgatni lehet.

Ehhez pedig segítséget is találni a műsor közösségi oldalain, ahol Tóth Gabi, Puskás Peti és ByeAlex mellett már látható egy-egy árnykép, melyekből a rajongók igyekeznek is kitalálni, kiket láthatunk majd a szombati és vasárnapi adásokban.

A következő adásból kiderül, ki lesz Gabi mentorsegédje. Szerintetek kit rejt a sziluett? #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által közzétett fénykép, 2016. Okt 27., 02:44 PDT


 

Gabi mellett többen Caramelt vélték felfedezni, de volt olyan vicces hozzászóló is, aki a TV2 csoport tulajdonosát, Andy Vajnát vizionálta a képre; Puskás Peti mellett azonban valóban többen egy eddig TV2-höz köthető arcot, Kasza Tibit vélik látni, Alex pedig sokak szerint Tóth Verát kapja majd segítségül –  de Darth Vadert sem sikerült mindenkinek kizárni a lehetőségek közül.

A mentorházban Petinek valaki segíteni fog a döntésben. Vajon ki lehet az? #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által közzétett fénykép, 2016. Okt 26., 08:05 PDT


 

Gáspár Laci és a mellette ülő ismeretlen alak fotójára még várni kell, addig is kommentben lehet találgatni, vajon kik lesznek azok, akiknek részben az idei X-Faktor döntős mezőnyét köszönhetjük majd?

Mit gondoltok, ki lesz hétvégén Alex mentorsegédje? Várjuk a tippeket. #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által közzétett fénykép, 2016. Okt 26., 04:55 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik