Szórakozás

Csak szólunk, hogy Ábel Anitából Liptai Claudiát csináltak

Ha valakinek nem igazán jó a látása, annak fel sem tűnik, hogy a várandós Liptai Claudia eltűnt a képernyőről, és a helyét Ábel Anita vette át. Aki egyébként nemcsak legalább annyira vicces és jó műsorvezető, mint Liptai, de külsőleg is elkezdett hasonlítani rá.

Az, hogy elkezdtek egymásra hasonlítani, már csak azért sem lehet a véletlen műve, mert elképesztően régóta ismerik egymást. Mindketten a Szomszédokkal lettek ismertek, ahol – dobpergés – két barátnőt játszottak. A való életben is jól kijönnek, a közös munkahelyi kapcsolat pedig annyira szoros köztük a TV2-nél, hogy a hamarosan kétszeres anyává váló Liptai székébe is Ábel Anitát ültették. Íme hét fotó, ami bizonyítja azt, hogy egyébként ikrek – vigyázat: a képek után nem lesz ugyanolyan az életetek!

Pirosas felső, rózsaszín ajkak és elfésült frufru. Gyanús.

0001
Nem baj, menjünk tovább, és nézzük meg Liptai egyik fotóját, ami egy fehérneműmárka kampányához készült. Ja, hogy Ábel Anitának is készült egy pontosan ugyanilyenje?

0002

Az előbbi még simán lehet a véletlen műve. De az, hogy pontosan ugyanott, szinten ugyanolyan fekete-fehér szettben fotózták magukat? ÉBRESZTŐ!

0003

Reflektor előtt készült, sárgára effektelt kép. Mi szóltunk…

0004

Tök jól áll ez a sötét ruha és ez az élénk rúzs Liptai Claudiának. Nézzük csak, mit visel, Ábel! Ó…

0005

De legalább ugyanarra a partira nem hasonlóan dekoltált, kis feketében mennek. Várjunk csak…

A HELLO magazin partyján❤️szeretem őket! @liptaiclaudia @gaborbaronits @khkriszta #barátság #lovemyjob #tmcmanagement

Anita Ábel (@abel.anita) által közzétett fénykép, 2015. Ápr 29., 15:05 PDT

A végére pedig egy kép, amin öt nő látható, nektek pedig meg kell tippelnetek, hogy ki az a kettő, aki a hasára teszi a kezét!

Az összes fotó a két műsorvezető Instagramjáról származik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik