Szórakozás

Belefáradt a sok munkába Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs meglehetősen túlhajtja magát. A műsorvezető a Morning Show keddi adásában panaszkodott arra, hogy megviseli a napi 14-16 órás műsorgyártás, amit csak tetéz a rádió-tévé közötti ingázás.

“Nem mondom, hogy most már nem a végemet járom. Nagyon szeretek tévézni, de a rádió meg a tévé együtt, azért ez már picit sok”

– idézi a Blikk az RTL Klub és a Class FM népszerű műsorvezetőjét, aki az állandó reggeli rádiózás mellett a Gyertek át! című szórakoztató műsorral is forgat, amit november 18-án láthatnak ismét a nézők.

“Olyan migrénnel ébredtem, hogy kifolyik a szemem. Hajszálhíja volt, hogy be tudtam jönni. Jó! Nem kéri senki. Én vállalom. Nem akarok nagyon sírni, de ez a hajnali fejfájás már sok volt. Mérges is voltam magamra, mert ott volt a lehetőség. Mindkét gyerek aludt, nyugi volt, nekem meg majd szétesett a fejem. Csak vergődtem az ágyban, és stresszeltem. Aztán fél ötkor felkeltem, és elmentem zuhanyozni”

– tette hozzá Balázs, akinek rádiós munkahelye, a Class FM felett ott lebeg Damoklész kardja, három hét múlva teljesen elnémulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik