Szórakozás

Zalatnay: Közölték, hogy ha rendőrrel érkezem, elvágják a torkomat

Az énekesnő ijesztő élményen van túl. Vasárnap egy koncertjéről tartott a reptér felé, hogy felvegye immár külföldön élő lányát, akivel a pletykákkal ellentétben jó a viszonya, amikor barátnőivel megálltak egy benzinkúton. Zalatnay fizetés után véletlenül a pulton felejtette a mobilját, de időközben két őrjöngő fiatal is megérkezett, akik vandálkodni kezdtek. A kutasok értesítették a rendőröket, de a támadók elhajtottak a helyszínről és vitték az énekesnő telefonját is. Cini ezután felhívta a saját számát, de megfenyegették.

A fiúk őrjöngeni kezdtek, kitörték az ajtót, autóba pattantak és elhajtottak. Én bementem a pulthoz, de a telefonom már nem volt ott. Felhívtuk a számomat egy másik készülékről, olyan negyedóra múltán fel is vették, és minősíthetetlen hangon üvöltöztek velünk, hogy hatvaneze­rért visszaadják, ha nagyon kell. Megadtak egy másik benzinkutat, hogy oda menjek érte, de közölték, hogy ha rendőrrel érkezem, elvágják a torkomat. Elképesztő volt az egész…

– mesélte a Borsnak Cini, aki ugyan az egész napját a rendőrségen töltötte emiatt, de hétfőn már ünnepelt.

Nem ilyen fogadtatást szántam a lányomnak, de sajnos így alakult. Másnap viszont megbeszéltük, hogy nem hagyjuk, hogy elrontsa a kedvünket ez a történet, így jó hangulatban ünnepeltük Nixi 24. születésnapját. A telefonom nélkül most elérhetetlen vagyok sajnos, de ami a nagyobb baj, hogy számomra nagyon kedves fotókat, emlékeket vesztettem a készülékemmel együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik