Szórakozás

Hajdú Péter: Abszolút helyrejöttem lelkileg

Miközben Sarka Katának nem túl komfortos az egyedüllét, annak ellenére, hogy ő volt az, aki kiköltözött a gyerekekkel együtt a közös otthonból, addig Hajdú Péter kezdi élvezni új életét. A hamarosan az RTL Klub képernyőjén feltűnő tévés nagyon ki volt készülve, amikor szétszakadt a családja, de mostanra sikerült túljutnia a mélyponton.

Az elmúlt két hónap nagyon nehéz szakasza volt az életemnek, de mostanra abszolút helyrejöttem lelkileg. A magánéleti válságon szerencsére teljesen túl vagyok, és most jól érzem magam a bőrömben, de ez nem jelenti azt, hogy nyitnék egy új kapcsolat irányába

– kezdte a Blikknek Hajdú, majd hozzátette, hogy mindezek ellenére még mindig Kata az egyetlen nő az életében. Igaz, nem tudja, hogy valaha is kibékülhetnek-e.

Jelenleg Kata az egyetlen nő az életemben, és nem állok még készen egy új kapcsolatra, és nem is tudok más nőre gondolni. Ennek még nem jött el az ideje. Bár különélünk, napi kapcsolatban vagyunk, főként a gyerekek miatt találkozunk és beszélünk. De hogy mit hoz a jövő, azt majd meglátjuk! Arra kérdésre egyelőre nem tudok felelni, hogy együtt maradunk-e Katával vagy elválnak útjaink, mert mindkettő verziónak ugyanannyi esélyt adok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik