Szórakozás

Tóth Gabi feslett erkölcsű nőt alakít majd a színpadon

Az énekesnő időről időre a színházban is megmutatja, hogy mire képes. Most egykori mentortársa, Alföldi Róbert ajánlott neki egy meghatározó szerepet. Az áprilisban bemutatásra kerülő Passió XXI. című darbban alakítja majd Mária Magdolnát, Stohl András, Feke Pál és Szabó Kimmel Tamás oldalán.

Mária Magdolnát alakíthatom, ami igazán megtisztelő feladat. Nagyon izgalmas karakter, hiszen kapcsolata Jézussal rengeteg vita alapja. A szerepe Jézus életében kérdéses: egyesek szerint szolgálta a megváltót és gondoskodott róla, a közhiedelem bűnös előéletű, feslett múltú nőként tartja számon, míg vannak olyan értelmezések, miszerint Jézus felesége volt, és gyermekük is született. Azt, hogy a darabban milyen megvilágításba kerül ez a meghatározó alak, még én sem tudom

– mesélte a Blikknek Tóth Gabi, aki már nagyon várta az újabb közös munkát Alföldivel, annak ellenére is, hogy tudja, nem lesz könnyű dolga.

Robival dolgozni maga a meg­valósult álom! Minden, amit­ csinál, új és eltérő a megszokottól. Az a két év, amit együtt töltöttünk az X-Faktorban,­ közel hozott minket egymáshoz. Pedig eleinte tartottam attól, hogyan jövök majd ki egy ilyen sikeres és komoly színházi emberrel, de pillanatok alatt egymásra hangolódtunk. Sokat nevettünk együtt, mindent meg tudtunk beszélni egymással. Már az idő tájt is emlegette, hogy dolgozunk mi még együtt a jövőben.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik