Szórakozás

Így lett hivatalosan hercegné Medveczky Ilona

Nevekben senki sem versenyezhet Medveczky Ilonával, akinek a teljes neve Gyöngyössy Kisbesztercei Medveczei Medveczky Ilona Mária Erzsébet Teréz és még Thurn und Taxis hercegné is.

“Wilhelm Alexander von Thurn und Taxis Ilona Mária Erzsébet Teréz hercegné. 1974-ben mentem férjhez, 42 éve vagyok hercegné. A világ ötödik leggazdagabb családjába házasodtam, 36. hercegné lettem a világon. De ezt nem hallották még tőlem, mert a Medveczky névre büszkébb vagyok, mert a Medveczky letett valamit az asztalra. (…) Amikor csináltam, akkor azért, hogy senki ne törjön felettem pálcát. Vagyis az Országos Rendező Iroda nemzetközi részlege. Barna útlevéllel utazhattunk, és a gázsink 19,5 százalékát azonnal levették, de nem fizették be az egészségügyi hozzájárulást, a tb-t. Ezért csak minimális nyugdíjat kapok. Másrészt szabad akartam lenni. Ne szabja meg senki, hogy mikor utazhatok. És ha már lúd, akkor legyen kövér! Így mulat egy kőbányai prolilány! Ezt Vitray Tamás írta rólam: „Hogy került a kőbányai MÁV-telepről a szabadsághegyi luxusvillába egy prolilány?” Ezt sosem hánytorgattam fel Tamásnak, nem akartam bántani.”

– mondta a Borsnak a táncművész, aki korábban azt is elárulta, hogy százezer dollárt fizetett a névházasságért. Ez azért volt fontos, hogy legálisan tartózkodhasson az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik