Szórakozás

Star Academy: Dupla kiesés volt szombaton

A legutóbbi élő show alkalmával Jecsmenik Arnoldnak kellett távoznia a versenyből, akit a tanárok a leggyengébbnek ítéltek meg. Az ő kiesésével kialakult a Star Academy top10-es mezőnye, ez pedig fordulópontot jelent a műsor történetében. Ettől a héttől megszűnt a veszélyzóna, ahogyan a védettség is. A zsűri és a nézők összesített listájának két utolsó helyezettje pedig automatikusan kiesik a versenyből.

A Star Academy szombati adását Bene Barbara indította, aki Tunyogi Orsi és Ganxsta Zolee Ha lemegy a nap című dalát adta elő. A fekete démon életében először rappelt, ami egészen jól sikerült, de összességében nem aratott átütő sikert a zsűrinél.

Szőcs Reni a héten a Neoton zenekari próbáján járt, így minden segítséget megkapott ahhoz, hogy az esti produkciója tökéletes legyen. A 80-as évek ikonikus slágerével érkezett.

A műsorvezetőként is debütált Kelemen Laci Majka bőrébe bújt, a Belehalok című számot adta elő. Produkcióját a zsűri eléggé felpontozta, és még magának Majkának is tetszett.

A Tankcsapdától a Mennyország touristot énekelte Gór Nagy Erika. A lány saját bevallása szerint sem igazán “rockcsirke”, de így is viszonylag jó pontokat szedett össze.

Pádár Alexandra a Ha én rózsa volnék című dallal érkezett. Előadása után a zsűri állva tapsolt neki, maximális pontszámot kapott.

Kertész Iván egy Pataky Attila slágerrel érkezett, a háttérben zöld űrlénynek öltözött zenekari tagok “játszottak” seprűvel, lapáttal, porszívóval. A háztartási rock azonban nem Iván műfaja, a zsűri szerint jobban is elragadhatták volna az ufók.

A Republic 67-es úton című dalával érkezett Illés Adrián, akinek a produkciójára Keresztes Ildikó szerint még Cipő is büszke lett volna.

Balog Brigi a V’Moto-Rock együttes El kell hogy engedj című számát adta elő Auth Csilla verziójában, és bár az éneklés tökéletes volt, a zsűrinek hiányzott valami.

Kivégzőosztag elé hajtotta magát Farkas Eszter Bery és Váczi Eszter közös dalával, mivel előadása nem igazán győzte meg a zsűrit ezúttal.

A Gyöngyhajú lánnyal érkezett Hegyi Dávid. A Kóbor János bőrébe bújt énekes feldolgozását nagyon élvezte a zsűri, szép eredménnyel zárt, egy híján maximális pontszámot kapott.

A közös produkciók előadása után a zsűri és a közönség újabb értékelése következett. Ezúttal két versenyzőtől búcsúztunk, a végső sorrend alapján

Fazekas Eszternek és Bene Barbarának kellett mennie.

A két lány távozása egyébként meglehetősen egyhangú döntés eredménye, hiszen a nézői és a zsűri lista végén is ők ketten álltak.

Jövő héten már csak nyolc versenyzőnek lesz lehetősége bizonyítani a Star Academy-ben, és továbbra is kettesével esnek majd ki az énekesek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik