Szórakozás

Egyszerre két nőt szédített Varga Viktor

Varga Viktor (Array)
Varga Viktor (Array)

Varga Viktort vélhetően több nőhöz fűzték egyszerre gyengéd szálak. Az énekes hét elején adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy van most egy nagy szerelem az életében. Azt is elmondta, hogy egy rövid románca is volt augusztus közepén. Most az a lány jelentkezett a Borsnál, akitől az utóbbit mondhatta.

“Szeptember 11-én ismerkedtem meg Viktorral, ami akárhogyan nézem, nem augusztus közepe. Nem mondott igazat! Nem alkotunk egy párt, és nem is fogunk, de fáj, hogy ha már kiderült, mi volt köztünk, hazudott rólam. Valóban a Gozsdu udvarban ismerkedtünk meg, hostessként dolgozom ott. Mindig nagyon kedves, figyelmes volt velem. Tudta, mikor dolgozom, néha váratlanul betoppant, hogy meglepjen. Még a születésnapját is megünnepeltük együtt. Nem én voltam neki az igazi, ahogyan ő sem nekem. Ezzel nincs is gond. Azzal viszont van, hogy úgy állítja be, mintha augusztusban egyszer találkoztunk volna! Gondolom, ki akarja magyarázni magát az új barátnője előtt

– mondta a lapnak Lilla, aki tudja, Viktornak más nő is van az éle­tében, ezért hazudott a viszonyukról, ami valójában október elejéig tartott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik