Szórakozás

VV Zsolti tragikus gyerekkoráról mesélt

A napokban a VV8 játékába új lakóként csatlakozó Gina árulta el fájdalmas titkát, mi szerint beköltözése előtt egy héttel temette el édesanyját. Nem ő az egyetlen szereplő azonban, akinek már nem él az anyukája. VV Zsolti már említette saját tragédiáját, sőt azt sem titkolta, hogy édesanyja alkoholista volt, most azonban újabb részletek derültek ki fájdalmas gyerekkoráról, amit a Blikk osztott meg.

Mentálisan nem volt a helyzet magaslatán, skizofréniában szenvedett, amit szerencsére nem örököltem tőle. Sokszor ivott, begyógyszerezte magát, és ekkor rendszerint megpróbált önkezével véget vetni az életének. Ekkor döntött úgy a hatóság, hogy intézetbe küld, mert a rehabon lévő szülők gyerekei ilyenkor van, hogy egy hétig egyedül árválkodnak otthon. Amikor rosszul volt, bántott is minket, de amikor jól volt, akkor anyatigrisként viselkedett. Hiányzik…

– mesélte Zsolti, aki maga is meglepődött azon, hogy ennyire érzi a hiányát, hiszen nem volt szoros a kapcsolatuk.

Három évvel ezelőtt jött egy telefon, hogy szívrohamot kapott, és nem élte túl. Nem gondoltam, hogy ennyire fog hiányozni, mert annyi jót nem tett velem, de azért mégiscsak egy anya. Mégiscsak pótolhatatlan, és mégiscsak egy évben legalább háromszor, mondjuk karácsonykor, anyák napján és a szülinapján beszélsz vele, de a viszonyunk ennél szorosabb volt, segítettem, amikor tudtam, számlákat fizettem, cigit és kaját vettem neki. Az, hogy én jól éltem, azt jelentette, hogy ő sem fog éhen halni, aztán végül is nem éhen halt, hanem szívrohamot kapott, és itt hagyott minket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik