Szórakozás

Tóth Gabi élete sem könnyű

Hamarosan új feladatok elé néz Tóth Gabi, aki színésztársaival együtt felkérést kapott, hogy jövőre a világot járja a Shrek musical turnéján. Nemrég sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a magyar Shrek a Musical producere kapta meg a zenés darab forgalmazóitól a kizárólagos jogot, hogy a világ színpadain bemutassa a produkciót. Így már semmi nem áll a társulat útjában ahhoz, hogy a musicalt Európa több országában, sőt Ázsiában és Amerikában sikerre vigye.

Mennyire vagy hozzászokva az utazáshoz?

A fellépések miatt leginkább belföldön szoktunk utazni, ehhez hamar hozzászoktam. Természetesen a privát utazásokat nagyon szeretem, de talán kicsit munkamániás vagyok, jó rég nem volt időm és lehetőségem rá, hogy egy nagyobb pihenés kedvéért messzire utazzak. Szeretek világot látni, vonz az ismeretlen, a miénktől eltérő kultúra, szóval szívesen utazom. Nagyon várom, hogy egzotikus és különleges helyekre jussunk majd el a darabbal.

Hogy reagáltál, amikor megtudtad, hogy világ körüli turnéra indultok?

Iszonyúan örültem! Megvalósult álom az, hogy nemzetközi színpadokon mutathatjuk be az Aréna után újra a Shrek musicalt. Nagyon várom, csodálatos volt a próbaidőszak, és a szeretet amit a közönségtő kaptunk, a magyar előadásokat is imádtam csinálni.

Okoz majd esetleg problémát a sok távollét?

Több mint tíz éve a “színpadon élek”, hozzászoktam ahhoz, ami ezzel jár, a sok utazáshoz, az éjszakázáshoz, a várakozáshoz, a lopott pillanatokban való evéshez. Aki ezt nem tudja megszokni, annak nagyon nehéz helyt állnia ebben a szakmában.

Ez a csomag része, nincs miért panaszkodni.

Aki a hivatali órákban akar dolgozni, annak nem való az előadói pálya. Szerintem ezért is van az, hogy a legtöbb énekes vagy színész, pályatárssal köti össze az életét, ezt az életmódot csak az értheti meg, aki maga is benne van. tehát ez nem probléma. A turné kapcsán a legnagyobb kihívás ez nem annyira nekem lesz, inkább a stábomnak, hogy össze tudjuk egyeztetni minden más elfoglaltságommal.

Szívesen dolgoznál a jövőben több színdarabban?

Elsősorban énekesnőnek tartom magamat, de azért a színdarabok is nagyon vonzanak. Énekes szerepeket nagyon nagy örömmel vállalok, volt már rá korábban is példa és minden pillanatát élveztem, nem csak az előadásnak, hanem a próbafolyamatnak is, amíg összeállt az előadás. Örömmel ugrok bele minden ilyen kalandba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik