Szórakozás

Korda György: Nem az motivál, hogy köztudatban maradjunk

Eddig sem volt titok, hogy Korda György és Balázs Klári éjjel-nappal együtt vannak. Az énekesek a Story Extra kamerái előtt árulták el, hogyan tudják frissen tartani kapcsolatukat még ennyi év után is.

36 éve vagyunk együtt. Ezen a nyáron volt 36 éve. Azt kell hogy mondjam, úgy tűnik, mintha csak három éve. Annyira gyorsan ment el ez az idő, annyi szép dolog történt velünk. Persze közben voltak nehézségeink is, aminek nem adtunk mindig publicitást”

– mondta el Klárika.

“Szinte hihetetlennek tűnik az, hogy itt van két ember, és mi mindig mosolygunk… Tudom, hogy hihetetlennek tűnik, de nem volt még közöttünk komolyabb vita” – fűzte hozzá Korda, aki a riportban a közös munkáról is beszélt.

Aki engem ismer, az tudja, hogy én nem alkuszom meg. Sem magánéletben nem alkuszom meg, sem művészi szempontból. Tehát, hogyha a Klárikát nem érzem egyenrangú partnernek, meg talán jobbnak, mint én, akkor biztos, hogy már nem énekelnénk együtt. (…) A motiváció semmiképp nem arról szól, hogy köztudatban maradjunk, mert akkor számtalan televíziós szereplést nem vállalunk el. Valamit meg akarunk mutatni, amit eddig nem. Ez motivál”

– mondta az énekes.

“Bennem mindig van egy bizonyítási kényszer… nem tehetek róla. Ha én kimegyek, akkor ne azt gondolják, hogy csak a Mamma Mariát tudom elénekelni duettben, hanem ha kinyitom a számat, ott leesik a csillár” – árulta el Balázs Klári.

Olvasói sztorik