Szórakozás

ÉNB Lalinak gyerekkori álma vált valóra

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője aka mulatóssztárja arra vágyott gyerekként, hogy a mélybe vethesse magát. Persze egy ejtőernyővel a hátán. Most végre teljesült.

Gyerekkoromban a Mátra lábánál laktunk, ahonnan láthattam, hogyan indulnak el az ernyősök. Csodálattal néztem őket, mindig odamentem hozzájuk, rengeteget kérdeztem, biztos idegesítő voltam. Akkor elhatároztam, ha felnőtt leszek, veszek egy ernyőt és megtanulok mindent. Aztán rájöttem, hogy nagyon drága, lusta vagyok és időm sincs rá, így most csak egy profi oktatóval együtt mehettem. Imádtam a magasságot, nem féltem, hogy baj lehet, pedig majdnem összeütköztünk valakivel, még az oktatóm is összerezzent, mert tényleg veszélyes volt a szituáció

– mesélte ÉNB Lali.

Szenzációs volt, ilyenkor van az, hogy az emberek azt mondják, a nagy adrenalin fröccs miatt nem igazán tudnak mit mondani. Én is így érzem magam. Amikor rájöttem fent a levegőben, hogy sehol sincs motor, se előttünk, se mögöttünk, se alattunk. Csak mi vagyunk. A természet és a szél. Hát ez hihetetlen volt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik