Szórakozás

Geszti Péter: Nem gazdag akarok lenni, hanem boldog

A jelenleg éppen az RTL Klub gyerektehetségkutatójában zsűriző Geszti Péter zenei karrierjéről sem mond le. Mint ahogyan az már a nyáron kiderült, tíz év kihagyás után újra tető alá hozza a Rapülőket, hogy februárban egy nagykoncerttel ünnepeljenek. Geszti szerint azonban szó sincs arról, hogy társaival mindezt a pénz miatt csinálnák. Neki egyébként is nagyon nehéz, hiszen bármibe is vág bele, rengeteg rosszindulatra számíthat.

Ha egy zenekar hosszabb idő után összeáll, mindig az a vád éri, hogy a pénz miatt teszik. Azt gondolom, simán belefér az elegancia fogalmába, hogy tízévenként kitoljuk a repülőt egy próbakörre. Ha valami újba vágok bele, akkor az energiám hetven százaléka nem az új konstrukció felépítésére megy el, hanem, hogy megpróbáljam legyőzni az ellene irányuló ellenséges szándékokat

– mondta a Borsnak Geszti, aki anyagi helyzetéről is mesélt és azt is elárulta, hogy mire szeret költeni.

Nem gazdag akarok lenni, hanem boldog. Nyilván annak a rengeteg munkának, amit beleöltem a saját életidőmbe, vannak eredményei. Arra vagyok büszke, hogy a szellemi termékeimből tudtam egzisztenciát teremteni. Ennek köszönhetően úgy tudunk élni, mint az európai középosztály: jó minőségű életet tudunk élni, és ami az egyik legfontosabb, szép helyekre utazunk. Szeretek utazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik