Szórakozás

X-Faktor: Az utolsó válogatón is szélsőséges énekesek álltak a mentorok elé

Nemcsak a versenyzőkön, hanem a mentorokon is nagy volt a nyomás az X-Faktor szombat esti válogatóján, hiszen ez volt az utolsó lehetőségük arra, hogy megtalálják azokat a tehetségeket, akiket akár az élő showba is magukkal vinnének.

Volt kiből válogatniuk, hiszen az időnként megmosolyogtató próbálkozások mellett ezúttal is szép számmal akadtak egyedi és izgalmas előadók a jelentkezők között. Például Mata Ricsi, aki Tóth Gabi szerint már most, 15 évesen világszínvonalon énekel. Egészen egyedi hangszínével és négy igennel jutott tovább többek között a táborba Ónodi János, ahogyan a vietnámi származású gimnazista lány, Tran Thanh Binkhy és a vadóc rocker-tini, Huszár Aletta Celina is.

Rekedtes hangjával, egy szál gitárral és saját szerzeményével járt sikerrel a “macskás lány”, Vince Aliz Liza, míg a kutyatenyésztéssel foglalkozó Sorbán Fanni egy Lady Gaga szám átdolgozásával győzte meg a mentorokat arról, hogy van helye az X-Faktorban. A The Crossroads nevű banda pedig akkora rockbulit csapott, hogy a mentorok és a közönség is hosszú perceken át állva tapsoltak nekik a stúdióban.

Újból nekivágott az X-Faktornak Balogh Eszter, akit 2014-ben a táborban Little G Weevil utolsóként állított fel a székből, hogy átadja a helyét Horányi Julinak. Eszter azonban sosem adja fel az álmát, hogy énekesnő legyen, Tóth Gabitól, ByeAlextől és Puskás Petitől most újra lehetőséget kapott arra, hogy a táborban bizonyítson.

Véget ért tehát az idei X-Faktor válogatója, így jövő hét szombaton 20 órától már a táborban állnak majd a mentorok elé az elmúlt négy hétvége alatt továbbjutott énekesek.

Felgyorsulnak majd az események, hiszen jövő héten szombaton és vasárnap kiderül, hogy a nézők döntése alapján melyik kategóriát kapja idén Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti, és az is, hogy kik lesznek azok az énekesek és együttesek, akik eljutnak a mentorházig.

Az idei X-Faktorban minden eddiginél nagyobb a tét, hiszen egy luxusutazás mellett összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legizgalmasabb előadóját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik