Szórakozás

Szemen szúrta az őrt a Miranda Kerr birtokára behatoló férfi

A modell házába valószínűleg egy hajléktalan hatolt be, aki késsel hadonászott, de őt is meglőtték.

Durva események játszódtak le az ausztrál modell Miranda Kerr malibui házánál, ahova egy idegen be akart hatolni, amit komoly harc követett – írja a Guardian. Egy késsel hadonászó férfi hatolt be Kerr ingatlanába, majd

szemen szúrta az egyik biztonsági őrt, őt pedig fejbelőtte.

Egy szomszéd mászott át a kerítésen, hogy segítséget nyújtson és hívjon. A Jerry nevű szomszéd sem volt még biztonságban, de a vele tartó férfi kirúgta a kést a még mindig veszélyes támadó kezéből, aki valószínűleg egy hajléktalan lehetett.

Kerry és ötéves fia nem voltak otthon.

A rendőrség is kiért idővel a helyszínre, és megerősítették a fenti sztorit, hozzátéve, hogy a kertben történt a dulakodás, nem a házban. Úgy tudni, a biztonsági őr stabil állapotban, a támadó kritikus, de nem életveszélyes állapotban van a kórházban.

Kerr 2,15 millió dollárért vette a hatvanas években épült villát, miután elvált férjétől, Orlando Bloomtól. A villát egy interjúban nagyon dicsérte, főleg mert rálátni az óceánra, de nincs annyira kitéve a szeleknek. Kerrt nemrég jegyezte el a Snapchat 26 éves mágnása, Evan Spiegel, ekkor is valószínűleg az ő brentwoodi házában lehetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik