Szórakozás

Hajdú Péter eddig szakmai tiszteletből nem perelte Friderikuszt, de ennek most vége

Az ATV-hez visszatérő műsorvezető úgy döntött, pert indít Friderikusz Sándor ellen, aki az Indexnek adott interjújában azt állította, hogy korábban Hajdú Péter volt az, aki valótlanul olyan híreket szivárogtatott ki róla, hogy a TV2 Napló című műsorában tér vissza.

Hajdú ezen annyira berágott, hogy elővette egy régebbi ügyüket és a Blikknek elmondta, hogy pert indít. Friderikusz ugyanis nem fizetett kártérítést akkor, amikor az Összezárva Friderikusszal produkcióját otthagyta, úgy, hogy már kész volt a díszlet, a stáb is munkába állt, sőt az első interjút is felvették.

Friderikusz Sándort be fogom berelni az Indexben tett nyilatkozatáért, amelyben valótlanul állította: én szivárogtottam ki, hogy riportokat készít majd a Naplóba. Van egy korábbi ügyünk a közös munka kapcsán, amiről eddig nem beszéltem, a szakmai tisztelet és alázat miatt gondoltam úgy egészen mostanáig, hogy benyelem azt a 3,8 millió forintot, amit nem fizetett ki a stábnak. A produkció munkatársait hónapokkal ezelőtt kártérítettem

– mondta Hajdú.

A napilap egyébként úgy tudja, hogy Friderikusz az eset után egymillió forintott ajánlott a költségek rendezésére, de Hajdú nem fogadta el, mondván, sokkal nagyobb a kár, közel négymillió forint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik