Szórakozás

X-Faktor: Tóth Gabi Gáspár Laci miatt rohant ki a stúdióból

Komoly feszültség volt az RTL tehetségkutatójának mentorai között. Tóth Gabi és Gáspár Laci már korábban is keveredett heves szóváltásba, most azonban az énekesnő képtelen volt uralkodni magán – írja a Bors. A lap szerint Puskás Peti és ByeAlex csak csendben pislogott egymásra, Gabit azonban feldühítette Laci érzékenysége.

“Ne sértődj már meg mindenen!” –  kérte állítólag többször is az énekesnő kollégáját, az ingerült énekes kontrázása azonban végleg kiverte Gabinál a biztosítékot: felállt, és feldúltan elhagyta a stúdiót.

Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Fotó: 24.hu/Berecz Valter

“Napok óta tartogatok magamban valamit, és most már kezd elegem lenni. Harmadik éve ülök ebben a székben, és azt hiszem, én vagyok itt az egyetlen, aki tudja, hogy ez a műsor mi­ről szól. Ez egy komoly, felelősségteljes munka. Laci folyamatosan megsértődik azon, amit mondok. Négy napja próbálom a figyelmet koncentráltan itt tartani, de most lefőtt a kávé egy pillanatra” – mondta visszatérése után az énekesnő. Gáspár Laci a bulvárlapnak el is ismerte, hogy gyakran előfordulnak viták közte és Gabi között.

“Valóban, Gabi besokallt és kiment. Megvártam, amíg lehiggad és visszajön. Néha összezördülünk, de valójában szeretjük és tiszteljük egymást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik