Szórakozás

Milliókkal tartozik Bálint Antónia

Balint-Antonia(430x286).jpg (Bálint Antónia, Gerlóczy posztit)
Balint-Antonia(430x286).jpg (Bálint Antónia, Gerlóczy posztit)

Bálint Antónia volt párja szerelmét csúnya jelzőkkel illette a Facebookon, és azt állította, hogy kislánya édesapja bántotta őt, amikor állapotos volt. A megvádolt édesapa, és kedvese bírósághoz fordult, és jogerősen nyertek is, még a nyár elején. Fejenként egy-egymillió forint kártérítést ítéltek meg nekik, sőt a perköltségeket, mintegy háromszázezer forintot is Antóniának kell fizetnie. Emellett két alkalommal hirdetésben kell bocsánatot kérnie egy országos napilapban, s a meghatározott szöveget a közösségi oldalán is meg kell jelentetnie.

A Bors információi szerint azonban ezekre nem került sor, így Toncsi volt párja, és felesége tartozáskezelőhöz fordult.

“Tekintettel arra, hogy az elmúlt évek során a másik fél gonosz, rosszindulatú és hazug megnyilvánulásai teret kaptak irányomban a médiában, így most kivételt teszek, és megerősítem, hogy a hír igaz. Amennyiben az alperes kifizeti vagy a végrehajtó behajtja a számomra megítélt egymillió forintos kártérítést, annak teljes összegét a fiamra fogom költeni. Hiszen akkor döntöttem a bírósági eljárás mellett, amikor az alperes már arra is vette a bátorságot, hogy a gyermekemet is belekeverje az ellenem irányuló ámokfutásába. Mindezt a nagy nyilvánosság előtt. Akkor és ott telt be az a bizonyos pohár”

– nyilatkozta a lapnak a nő.

Bálint Toncsi akár autóját, lakását, ingóságait, de fizetése egy részét is bukhatja a dolog miatt. A volt szépségkirálynőt hiába keresték, nem vette fel a telefonját. és ügyvédje sem akart nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik