Szórakozás

Tom Hanks elárulta, mi volt számára a legmegdöbbentőbb Budapesten

A héten mutatják be Magyarországon a részben hazánkban forgatott Inferno című filmet, amely Dan Brown regénye alapján, Tom Hanks főszereplésével készült.

Az íróval, és a Robert Langdon professzort alakító Oscar-díjas színésszel Návai Anikó beszélgetett Amerikában; az interjúból pedig kiderült, Brown szívesen jönne még vissza az őt nagyon inspiráló Budapestre, sőt készülő könyvében a Lánchíd is megjelenik majd. De Tom Hanks is szívesen elevenítette fel itteni emlékeit.

Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek. Ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek. Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről.

Szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest nincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna. És Budapesten ettem a legjobb mexikói kaját”

– idézi a Bors a színész szavait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik