Szórakozás

Ennyibe került Szabó Zsófiék esküvője

Szabó Zsófi és Nyerő Párosból ismert párja, Kis Zsolt komoly készülődés után, több száz fős násznép előtt, igazi álomesküvőn mondta ki a boldogító igent a napokban. Igen, erre az esküvőre érkezett Rogán Antal helikopterrel.

Az eddig is látszott, hogy az ifjú pár nem spórolt a luxusesküvőn, de csak most derült ki, hogy mennyit költöttek rá. A Színes Ász információi szerint Zsófiék egy BMW 7-essel és egy Mercedes Benz autóval érkeztek, motorcsónakkal is utaztak, és a dekorációhoz 4 ezer szál virágot használtak fel. Az esküvőn 300 vendég volt, akiknek 15 szakács készítette el az ételeket, melyek személyenként 20 ezer forintba kerültek és 25 pincér szolgálta fel őket. A násznépet ráadásul Kis Grófo és Kökény Attila is szórakoztatta.

Mindez nem volt olcsó: a pár a lap számításai szerint alsó hangon 10 millió forintot költött az esküvőre, míg egy átlagos magyar menyegző általában ennek csupán a tizedébe kerül.

Szabó Zsófiék esküvőjéről mozifilm minőségű esküvői videó is készült, amelyet tegnap részletesen kielemeztek a kollégáink. Arra jutottak, hogy valami nem stimmel vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik