Szórakozás

Sztárban sztár: Sírva távozott Kozma Orsi

A Sztárban sztár hatodik adása is tele volt szürreális átalakulásokkal. A még versenyben lévő Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Kocsis Tibor, Vásáry André és Veréb Tamás remek produkciókkal készültek.

Elsőként Nagy Adri lépett a színpadra. Az énekesnő Bangó Margitként adta elő a Gyere, táncolj cigánylányt. Bizarr kinézetétől és „hónaljrózsájától” elképedt a zsűri, 30 pontot kapott a produkcióra.

Kozma Orsi férfivé változott: Mungo Jerry dalával hozta vissza a nyarat pár percre. Az énekesnőnek a legunalmasabb slágert is sikerült színvonalasan hoznia, de a zsűri nem értékelte túl az előadását.

Polyák Lilla szexi Pinkként érkezett, a U + Ur Hand című szám rendben volt, azonban nem hozott neki átütő sikert.

Vásáry André a reszelős hangú rocker, David Lee Roth bőrébe bújt, sőt alsónadrágra is vetkőzött éneklés közben. Claudia szerint így mutatta meg, hogy milyen ízléstelen is volt a nyolcvanas évek.

Veréb Tamásnak Justin Timberlake külsejét kellett felöltenie, ami egész jól ment, bár az eddigi előadásaihoz képest messze elmaradt.

Kocsis Tibi Csongrádi Kataként állt ezúttal színpadra millió rózsaszállal. A szőke nővé alakult korábbi X-Faktor győztes leginkább egy transzvesztita előadóra hasonlított, de remekül hozta a legendás énekesnőt, s produkciója a zsűrinek annyira elnyerte a tetszését, hogy maximális 40 ponttal jutalmazták.

Muri Enikő Janet Jacksonként egy másik földrészre próbálta elrepíteni a nézőket. Előadásához élő állatokat is használtak a díszletesek, még egy aligátor is feltűnt a show közben.

A legemlékezetesebb azonban egyértelműen Radics Gigi volt, aki elképesztő teljesítményt nyújtott a színpadon a neves operaénekesnőt, Maria Callas-t alakítva. Mindez szintén maximális 40 pontot ért a zsűrinek.

Sztában sztár végén Kozma Orsi kapta a legkevesebb szavazatot,

így a zsűri és a nézők értékelése alapján ő esett ki a versenyből. Az énekesnő már az eredményhirdetés alatt elsírta magát, majd könnyeivel küszködve köszönte meg a stábnak az elmúlt heteket. Azt mondta, nagyon szomorú, hogy nem folytathatja a versenyt.

Orsinak ezúton szeretnénk virtuálisan átnyújtani egy szál rózsát, hogy jobb kedvre derüljön a nőként elképesztően ronda Kocsis Tibi tolmácsolásában:

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik