Szórakozás

Vége Hajdú Péter és Szabó Zsófi barátságának

Sarka Kata, Szabó Zsófi és Hajdú Péter egy időben elválaszthatatlan barátok voltak, de Péter kiesett a társaságból. Ahogyan megírtuk, az ATV-hez igazolt műsorvezetőt Szabó Zsófi már múlt heti esküvőjére sem hívta meg.

A Blikk megkereste a producert, hogy kifejthesse, hogyan érinti a mellőzése az illusztris vendégseregből, ahová Rogán Antal helikopterrel érkezett.

“Katát hívta meg, amivel nincs is baj, hiszen az ő barátnője, nem az enyém. A feleségem pedig nyilván nem velem ment, hanem a gyerekeket és a szüleit vittel el magával. Egyébként sem értem rá, mert éppen Monacóban voltam egy előre lekötött üzleti megbeszélésen. Soha nem voltam vele szoros kapcsolatban. Eddig sem és ezután sem valószínű, hogy vele és a férjével össze fogok járni. Mindenesetre sok boldogságot kívánok nekik”

– nyilatkozta a lapnak Hajdú Péter. Szabó Zsófi is elmondta a véleményét a dologról, ő azonban úgy emlékszik, hogy évekig szoros barátságban voltak. De ennek már vége.

“Most szeptemberben volt hat éve, hogy megismertük egymást, öt évig a legjobb barátom volt, körülbelül egy éve nem olyan szoros a kapcsolatunk. Sokat segített nekem, rengeteget beszélgettünk, sok tanácsot is kaptam tőle, például azzal kapcsolatban is, hogy miként nyilatkozzak a sajtónak. Sok Vitray-idézetet is hallottam tőle, az egyik ilyen, számomra fontos mondat: ‘Aki felülkerekedik, alul is marad.’ Én nagyon jól ismerem Petit, és ennek ellenére szeretem őt”

– mondta Zsófi, aki a vártnál több részletet mutatott meg a világnak luxusesküvőjéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik