Szórakozás

Helikopterezéssel és ciki tinisztárral folytatódott az X-Faktor

Az X-Faktor szombati válogató adásában Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti újabb tehetségekre próbált rátalálni. De ez nagyon nem ment könnyen.

Az értelmezhetetlen, ellenben vicces produkciók sorát egy Sia összeállítással indították. Sokaknak bizonyult túl nagy falatnak az ausztrál énekesnő szintjét megugrani, kizárólag Opitz Barbarának sikerült Sia slágerével olyannyira lenyűgöznie a mentorokat, hogy négy igennel tovább is jusson a táborba. A 16 éves lány egyébként Sonkádról érkezett, ahol besegít a családja uborkatermesztéssel foglalkozó vállalkozásába.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Először állt közönség előtt Türk Máté is, a jópofa pizzaszakács, aki saját dalát hozta el a mentoroknak, amely egy őszinte vallomás a korábbi függőségéről, majd továbbjutása után hátraszaltózott örömében. Ugyancsak az X-Faktor színpadán derült ki, hogy Stephanie Semeniuc tehetséges énekes, Tóth Gabit például annyira meggyőzte, hogy a mentor még a színfalak mögé is kiszaladt a szülőkhöz, hogy ezt nyomatékosítsa bennük.

Puskás Petinek nagy félelme vált valóra most szombaton, hiszen egy olyan kollégájának a produkcióját kellett értékelnie, akivel már többször is dolgozott együtt színészként. Fejes Szandra azonban nagyon megkönnyítette a mentorok dolgát, hiszen fergetegeset énekelt, állva tapsoltak neki, ami után nem is volt kérdés, hogy négy igennel engedik tovább.
Kellemes meglepetés volt a félénk László Cintia, a vagány külsejű Horváth Nikoletta Colette és az örök díva, a 69 éves Horváth Gyöngyi, aki bebizonyította, hogy a tehetségnek nincs kora.

Az adásban olyan versenyzők is felbukkantak, akik már korábban is jártak az X-Faktor színpadán. Víg Dani 2013-ban egyéni énekesként esett ki a táborban, most azonban Kalopszia nevű zenekarával tért vissza és jutott tovább. Dánielfy Gergely ugyancsak három évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban, akkor a táborban kellett búcsúznia. Gergely most újra esélyt kapott arra, hogy bizonyítson, hiszen a mentorok négy igennel küldték tovább a táborba. Csak úgy, mint Jáger Kingát, aki 2012-ben egészen az X-Faktor mentorházáig jutott, Malek Miklós azonban végül őt nem vitte magával az élő showba. Nem volt viszont ilyen szerencsés Veréb József, akit személyesen Tóth Gabi zavart ki a stúdióból.

A mentorok elé állt a No Thanx nevű egykoron népszerű tinizenekar frontembere, Skrapits Erik is, de finoman szólva sem ért el átütő sikert a válogatáson.

Ahogyan az a fickó sem, aki az előadása hevében konkrétan mikrofonjával önkielégítés imitálásába kezdett a színpadon, ezzel teljesen felháborítva a mentorokat és a közönséget. Schwarcz Erik, művésznevén bordenslade legfőbb célja, hogy híres legyen és sok pénzt keressen, ám ennek valószínűleg nem a helikopterezés a legjobb módja. Édesanyja szerint a produkciójával a családját is lejáratja, egyáltalán nem büszkék a viselkedésére. Gáspár Laci még időben leállította a produkciót és hazazavarta a srácot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik