Szórakozás

Szerelme ejtette ki a Star Academy távozóját

Az utolsó olyan héten vagyunk túl a TV2 beköltözős tehetségkutatójának életében, amikor még hétköznapi összefoglalók után jelentkezett a hétvégi élő show. Ami egy kimonóba öltöztetett, éneklő (!) Ördög Nórával, és egy teljesen értelmezhetetlen frizurát viselő Pásztor Annával indult, többek közt.

Az énekes-jelöltek produkciói közül ezúttal is Kertész Iván Freddy Mercury, Hegyi Dávid Prince és Pádár Alexa Imani előadása emelkedett ki; ők mindhárman 100 pontot is kaptak a zsűritől,  sőt utóbbit ünnepelve Király Viktor Vastag Csaba után szabadon – még egy csókot is bezsebelt az akadémia amazonjától.

Az egykori megasztáros zsűritag egyébként nemcsak Alexandráért volt oda, hanem bevallottan lenyűgözte Szőcs Reni extramini ruhája is; olyannyira a látványra koncentrált, hogy nem is tudott semmit hozzáfűzni a szőkeség énekléséhez. Ossó Balázs és Balog Brigi pedig negatívan lógott ki a sorból, az ő produkcióikat az ítészek ezúttal nem érezték igazán meggyőzőnek.

Mielőtt kiderült volna, hogy ki lesz Bene Barbi és Kelemen Laci mellett a harmadik veszélyzónás, a műsorvezetők elmondták, hogy jövő héttől annyiban módosulnak a szabályok, hogy a versenyzők és a zsűri egyaránt titkos szavazáson dönti el, kit juttatnak a veszélyzónába, és ezt ezentúl mindig csak a szombati élő show elején árulják majd el.

Ezen a héten viszont a zsűri és a nézők együttes szavazatai közül a legtöbbet Gór-Nagy Erika zsebelhette be, így ő élvezheti a jövő heti védettséget. A legkevesebb voksot pedig Ossó Balázs kapta, így neki kellett csatlakoznia a héten kiválasztott két énekeshez, és egy újabb dallal próbálkozni a nézők kegyeiért.

A veszélyzónás produkciók sora aztán óriási technikai bakival indult el. A Sarka Katára sminkelt és fodrászolt Bene Barbi – na és szexi táncoslányai – kétszer voltak kénytelenek előadni Péterfy Bori slágerét, mivel az első próbálkozás során semmi hang nem jutott el a tévénézőkhöz. Barbara egyébként profikat megszégyenítő módon tolta el kétszer egymás után a nem éppen egy helyben toporgós koreográfiát – a férfi ítészek legnagyobb örömére.

Kelemen Laci az Anna and the Barbies, Ossó Balázs pedig Alex Clare dalát énekelte a bennmaradásért. Végül a nézők úgy döntöttek, hogy Kelemen Laci legyen az, aki azonnal visszaköltözhet az akadémiára. A zsűrinek tehát a friss szerelmesek, Barbi és Balázs közül kellett kiválasztania azt, akit érdemesebbnek tartanak a továbbjutásra.

Vastag Csaba Barbit, Király Viktor és Pásztor Anna Balázst, az ezen a héten dupla szavazatra jogosult Keresztes Ildikó pedig Barbit támogatta, így a versenyből ezúttal Ossó Balázsnak kellett távoznia. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik