Szórakozás

X-Faktor: Apja halála miatt jelentkezett Sárosi Anissza

Sárosi Anissza sikerével indult el szombaton az X-Faktor hatodik évada. A 35 éves szegedi énekesnő hatalmasat énekelt a válogatón, a zsűri egyöntetű véleménye az volt, hogy helye van a műsorban. Ő maga azonban sokáig nem így gondolta.

“Gyermekkoromtól kezdve művészi ambí­cióim voltak, énektagozatos iskolába és színitanodába jártam, zongorázni tanultam, azonban kiskorom óta duci vagyok, így végül az al­katom miatt nem mertem ilyen pályára menni. Többször sikerült fogynom valamennyit, hol kisebb, hol nagyobb eredménnyel, de sajnos mindig vissza is jöttek a kilók duplán. Pedig mindig azt vártam, hogy ha lefogyok, akkor minden tökéletes lesz, és akkor majd végre meg merem magam mutatni az énekesi pályán”

– mondta a Blikknek Anissza, aki végül egy családi tragédia miatt döntött úgy, hogy jelentkezik az X-Faktorba.

“Amikor édesapám meghalt, az volt a pont, amikor eldöntöttem, hogy igenis megvalósítom az álmaim. Apukám túl hamar és nagyon váratlanul hagyott itt minket. A halála napján döbbentem rá, hogy tényleg ennyi az élet. Egyik nap még ott mosolygunk egymásra, másnap pedig a halott édesapámat ölelem”

– nyilatkozta az énekesnő, aki a történtek után Budapestre költözött, és egy kiadó munkatársaként hobbiszinten visszatért az énekléshez, majd jelentkezett a műsorba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik