Szórakozás

Sebestyén Balázs: a szex, a meztelenség már kevés

D. Tóth Kriszta és Sebestyén Balázs szerda este a Zeitgeist (Korszellem) nevű rendezvényen beszélgettek a Pesti Színházban a médiáról és annak a kultúrára gyakorolt hatásáról. Balázs itt mesélt arról, hogy hogyan áll az őt ért kritikákhoz.

“Akik a médiában dolgoznak, valahol mind szeretethiányos emberek. Szükségük van a pozitív visszacsatolásra, hogy a nézők, a hallgatók szeressék őket. Ez azért rám is igaz, de el kell ismerni, hogy különösebben az sem érdekel, ha nem bírnak”

– idézi a Bors Sebestyén Balázs szavait, aki ezután a magyar televíziózás jövőképét is lefestette a jelenlévőknek.

“A kereskedelmi csatornák óriási nagy válságban vannak. Már mindenen túl vagyunk. A huszadik tehetségkutató, hu­szon­ötödik valóság­show, persze, hogy már senkit nem érdekel! Ha viszont nem sikerül kijönni valami új ötlettel, koncepcióval, akkor vége. Már az is kérdés, hogy ezekkel a csatornákkal mi lesz öt év múlva. A szex, a meztelenség, a tehetségkutató már kevés. Ezeknél sokkal nagyobb impulzusokra van már szüksége a mai közönségnek. Én éppen ezért szoktam belenézni a keleti és japán műsorokba, vagy akár az amerikai meleg-párkeresők adásaiba. Ott aztán van újdonság! Erre lenne szükségünk nekünk is, hogy hozzunk valami teljesen újat, különben nagyon nagy bajban vagyunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik