Szórakozás

Brad Pitt közleményt adott ki a válásáról

Brad Pitt, Angelina Jolie (Brad Pitt, Angelina Jolie)
Brad Pitt, Angelina Jolie (Brad Pitt, Angelina Jolie)

Másfél hete tartja lázban a világot Angelina Jolie és Brad Pitt válásának drámája. Brad eddig nem igazán szólalt meg a sajtóban, de nemrég közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy nem nem vesz részt új filmje, a Voyage of Time premierjén, mert minden erejével a családjára szeretne fókuszálni – írja a harpersbazaar.com.

“Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus projektben részt vehetek, de jelenleg a családomra kell, hogy koncentráljak, és nem szeretném semmivel sem elvonni a figyelmet erről a nagyszerű filmről, aminek a megnézését mindenkinek javaslom”

– áll a közleményben.

Angelina Jolie és Brad Pitt egyre csúnyábban alakuló ügyében egyébként az FBI is nyomoz, hogy kiderítsék, Brad az üvöltözésen túl valóban bántalmazta-e gyerekeit. Egy névtelen szemtanú ugyanis feljelentette a színészt a Los Angeles-i gyermekvédelmi hivatalnál, a család egyik magángépén történt veszekedés után. Pitt ráadásul annyira szeretné rendezni kapcsolatát feleségével, hogy még hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, csak hogy bebizonyítsa, nem csalta meg Anglina Joliet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik